Algemene voorwaarden

Door het betalen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Neem contact met ons op: Heeft u vragen over uw bestelling, zoekt u een specifiek artikel of wilt u iets anders weten, neem dan contact met mij op via info@ingevandenhoven.nl

Productie

Alle producten in mijn webshop worden door mij in Nederland vervaardigd of geproduceerd. De Art prints worden gedrukt door een professionele drukker, tenzij anders vermeld.

U koopt het product, niet de auteursrechten. Dit geldt voor mijn originele keramiek, schilderijen en tekeningen die ik in deze shop aanbied, maar ook voor mijn drukwerk. U heeft niet het recht om het product te reproduceren. Het auteursrecht blijft in alle gevallen bij Inge van den Hoven.

 

Garantie

Alle producten van Inge van den Hoven Art zijn handgemaakt, daarom kan ik geen garantie geven op de artikelen. Ze worden geleverd zoals afgebeeld op de website.

Wettelijke bedenktijd:
U heeft 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf de datum dat u het product ontvangt.

Gelieve mij binnen deze termijn te verwittigen indien u van de aankoop wenst af te zien. U kunt dit doen per e-mail: info@ingevandenhoven.nl

Na het annuleren van de aankoop heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Valt de 14e dag in een weekend of op een feestdag, dan eindigt de bedenktijd op de eerstvolgende werkdag.

Stuur het product binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop terug naar het volgende adres:

Broedplaats Baggerbeest

Rudi van Danzigstraat 9, ruimte 9.3

1095PK  Amsterdam

Tel: 06 48447545

Mail: info@ingevandenhoven.nl

 

Even zorgvuldig verpakt als ik heb gedaan. U dient dan de retour verzendkosten te betalen.

 

Verzending

Zie item details voor geschatte leveringsdata.

Douane en invoerrechten: Kopers zijn verantwoordelijk voor eventuele douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de douane.

 

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren is geen probleem.

Neem binnen 14 dagen na levering contact met mij op. Artikelen retourneren binnen 14 dagen na levering

Neem contact met mij op als er problemen zijn met uw bestelling info@ingevandenhoven.nl.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden
Vanwege de aard van deze artikelen, tenzij ze beschadigd of defect zijn bij levering, kan ik geen retouren accepteren van:

Aangepaste en gepersonaliseerde bestellingen

Digitale downloads

 

Retourvoorwaarden

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Als het artikel niet in de oorspronkelijke staat wordt geretourneerd, is de koper verantwoordelijk voor de waardevermindering.

 

Privacybeleid

 1. Gegevens die ik verzamel

  Om je bestelling te kunnen voldoen, moet je bepaald gegevens aan mij overleggen (je hebt Inge van den Hoven Art toestemming gegeven om deze aan mij door te geven), zoals je naam, e-mailadres, postadres, betaalgegevens en de details van het door jou bestelde product. Als je direct contact met me opneemt (bijvoorbeeld wanneer je een custom bestelling plaatst) kan je er ook voor kiezen om mij additionele persoonlijke gegevens te geven.

  2. Waarom ik je gegevens nodig heb en hoe ik deze gebruik
  Ik vertrouw op een aantal wettelijke grondslagen om je gegevens te verzamelen, gebruiken en delen, zoals:
  waar nodig om mijn diensten te verlenen, zoals wanneer ik je gegevens gebruik om je bestelling te voldoen, om geschillen te beslechten of om klantenservice te bieden;
  wanneer je jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven, die je op elk moment kunt intrekken, zoals door je aan te melden voor mijn mailinglijst;
  indien nodig om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel of in verband met een rechtsvordering, zoals het bewaren van informatie over jouw aankopen indien vereist door de belastingwetgeving; en
  voor zover nodig voor het doel van mijn legitieme belangen, indien die legitieme belangen niet worden overschreven door jouw rechten of belangen, zoals 1) het leveren en verbeteren van mijn diensten. Ik gebruik jouw gegevens om de door jou gevraagde diensten te verlenen en in mijn legitieme belang voor het verbeteren van mijn diensten; en 2) Naleving van Inge van den Hoven Art's Verkopersbeleid en de Gebruiksvoorwaarden. Ik gebruik jouw gegevens zo nodig om te voldoen aan mijn verplichtingen onder Inge van den Hoven Art's Verkopersbeleid en de Gebruiksvoorwaarden.

  3. Gegevensuitwisseling en openbaarmaking

  De gegevens van mijn klanten zijn belangrijk voor mijn onderneming. Ik deel jouw persoonlijke gegevens alleen om hele beperkte redenen en hele specifieke situaties, als volgt:

  Inge van den Hoven Art. Ik deel gegevens met Inge van den Hoven Art waar nodig om je mijn diensten te kunnen verlenen en om mijn verplichtingen zoals beschreven in zowel Inge van den Hoven Art's Verkopersbeleid en Gebruiksvoorwaarden na te komen.
  Dienstverleners Ik schakel bepaalde vertrouwde derden in om bepaalde functies uit te voeren en diensten aan mijn shop te leveren, zoals bezorgers. Ik zal je persoonlijke gegevens met deze derde partijen delen, maar alleen zover nodig om deze diensten te kunnen verlenen.
  Bedrijfsoverdrachten. Als ik mijn onderneming verkoop of een fusie aanga, kan ik je gegevens als onderdeel van die transactie bekendmaken, maar alleen zover dat wettelijk is toegestaan.
  Naleving van wetten. Ik kan jouw gegevens verzamelen, gebruiken, bewaren en delen als ik te goeder trouw van mening ben dat het redelijkerwijs noodzakelijk is om/voor: (a) te reageren op een juridisch proces of op overheidsverzoeken; (b) naleving van mijn overeenkomsten, voorwaarden en beleid; (c) het voorkomen, onderzoeken en aanpakken van fraude en andere illegale activiteiten, beveiliging of technische problemen; of (d) de rechten, het eigendom en de veiligheid van mijn klanten of anderen te beschermen.

  4. Dataretentie

  Ik bewaar je persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is om je mijn diensten te leveren en zoals beschreven in mijn Privacybeleid. Ik kan echter ook verplicht zijn om deze informatie te bewaren om te voldoen aan onze wettelijke en reglementaire verplichtingen, om geschillen op te lossen en om mijn overeenkomsten te handhaven. Over het algemeen bewaar ik je gegevens 4 jaar lang.

  5. Overdracht van persoonlijke gegevens naar buiten de EU

  Ik kan jouw gegevens opslaan en verwerken via hostingdiensten van derden in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Dientengevolge kan het zijn dat ik uw persoonlijke gegevens overdraag naar een rechtsgebied met andere gegevensbeschermings- en overheidstoezichtswetten dan die van jou. Als ik geacht wordt jouw gegevens naar buiten de EU over te dragen, vertrouw ik op Privacy Shield als de wettelijke basis voor de overdracht, aangezien Google Cloud door Privacy Shield gecertificeerd is.

  6. Jouw rechten

  Als je in bepaalde gebieden, waaronder de EU, woont, hebt je een aantal rechten met betrekking tot je persoonlijke gegevens. Hoewel sommige van deze rechten algemeen gelden, hebben sommige rechten betrekking op bepaalde, beperkte gevallen. Ik beschrijf die rechten hieronder:

  Toegang. Je hebt mogelijk recht op toegang tot en het ontvangen van een kopie van de persoonlijke gegevens die ik van u bezit. U kunt daarvoor via onderstaande gegevens contact met mij opnemen.
  Wijzigen, beperken, verwijderen. Je hebt mogelijk ook het recht om je persoonlijke gegevens te wijzigen, mijn gebruik daarvan te beperken, of ze te verwijderen. Als er geen uitzonderlijke omstandigheden zijn (zoals waar ik om wettelijke redenen gegevens moet opslaan) zal ik je persoonlijke gegevens doorgaans op verzoek verwijderen.
  Bezwaar. Je kunt bezwaar maken tegen (i) mijn verwerking van sommige van je gegevens op basis van mijn legitieme belangen en (ii) het ontvangen van marketingberichten na het geven van uw uitdrukkelijke toestemming om ze te ontvangen. In dergelijke gevallen zal ik je persoonlijke gegevens verwijderen, tenzij ik dwingende en legitieme redenen heb om door te gaan met het gebruik van die informatie of als dit om juridische redenen nodig is.
  Klachten. Als je in de EU woont en je zorgen over mijn gebruik van je gegevens wilt uiten (en onverminderd eventuele andere rechten die u mogelijk heeft), heb je het recht om dit bij je lokale autoriteit voor gegevensbescherming te doen.
  Hoe je contact met me kan opnemen

  In het kader van de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming ben ik, Inge van den Hoven, de gegevensbeheerder van jouw persoonlijke gegevens. Als je vragen of zorgen hebt, kan je contact met me opnemen via info@ingevandenhoven.nl. Of je kunt een brief sturen naar:

  Inge van den Hoven, Henrick de Keijserplein 42-1, 1073SZ, Amsterdam, Nederland

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor de retourzending van uw huis naar de webshop zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ingevandenhoven.nl of gebruik maken van onderstaand retourformulier. Wij zullen dan binnen 14 dagen na melding van uw retourzending het verschuldigde bedrag terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.
De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden
Vanwege de aard van deze artikelen, tenzij ze beschadigd of defect zijn bij levering, kan ik geen retouren accepteren van:
- Aangepaste en gepersonaliseerde bestellingen
- Digitale downloads


Voorwaarden voor retourneren

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Als het artikel niet in de oorspronkelijke staat wordt geretourneerd, is de koper verantwoordelijk voor de waardevermindering.

 

Herroeping Doc
Word – 30,5 KB 52 downloads