Adres

Art Centre Aalsmeer, atelier nr. 17,

Aalsmeerderweg 230, 1432CW Aalsmeer.

Tel: 06 48447545

Mail: info@ingevandenhoven.nl

 

Ik ben er iedere maandag en dinsdag maar bel of app even als je langskomt.


 

Nieuwsgierig naar wat ik eerder geschreven heb?

Lees hier al mijn mails


of... Mail mij

je vragen, opmerkingen, ideeën,

flauwe woordspelingen...


Wat vind jij van mijn werk?

Wat doet het met je?

Moet je er om lachen, huilen?

Denk je "Ach wat leuk maar waarom moet er nou weer een extra been aan?"

Wil je meer benen? 

Wil je het met iedereen delen of alleen voor jezelf houden? 

Heb je een werk van mij?  En waarom?

Reactie plaatsen

Reacties

Ross C Berman
11 maanden geleden

‘Vandenhoven’s work is a charming blend of humor and horror. A litmus test for our willingness to see the adorable in the ugly.’

Adrie: 

Met veel plezier en bewondering kijk ik nog steeds naar de kleine figuren (olifant, uil en octopussy) die Inge voor ons maakte. Groots in klein formaat. 

 

Lotte:

Inge bekijkt de wereld op een onweerstaanbaar humoristische en verfrissende wijze. Haar realistische en surrealistische figuren verrassen keer op keer. Een echte aanrader voor fans van Museum Vrolik en boekverluchtingen met een moderne twist.

 

André:

Middels de kennis van de surrealistische beeldjes, nu eigenaar van een ambachtelijk vervaardigd boekwerkje. #1-100 The100dayproject is een verzameling van verbeelde taal, weliswaar in Inge's eigen werkelijkheid, maar toch.
Zie uit naar het vervolg

 

Walt:

Wat kan ik toch heerlijk verwonderd kijken naar het werk van Inge. De twist is geniaal. Haar tekeningen subliem. Toen haar eerste boekje met tekeningen uitkwam, mocht ik deze natuurlijk hebben. Komt het zien en laat de verwondering tot je komen. Goede investering geweest.

 

Sophie Monheim:

Ik ben fan! Fan van Inge haar universum die steeds verassend is, je de ene keer doet lachen en de andere keer doet huiveren. Haar fantasie is grenzeloos en ik hou van haar fantastische wezentjes!

 

Judith: Wat mijn aantrekt in jouw werk ik dat er altijd humor bij zit. En bijna altijd moet ik daar om lachen. Het laat een unieke manier van kijken naar de wereld zien, die ook humorvol is.

 

Kristine:

Ik vind de verfijnde manier van tekenen die je hebt heel mooi. Ik ben helemaal geflipt van je geestige ideeën en je uitvoering ervan is subliem! Je beelden zijn schitterend, alle verfijnde prachtige details zo gevoelig zijn ze ze lijken te leven! Ze raken me altijd. De ideeën die je hebt zijn out of this world. Vind mijn moeder ook.